soptunnegolvet

Phu vilken dag, ja alltså det har inte varit något ansträngande alls utan tvärtom :))
jag har sovit flera timmar i eftermiddags, gick och la mig en stund under täcket eftersom jag frös som bara den och viiippps så slocknade jag där och vaknade vid 2 tiden med lite smått panik i kroppen, trots att jag inte skulle göra något speciellt merrän att stada det där vanliga..men sen när jag väl började städa så började jag med Denises rum oxå..ändrade om lite så att hon ev kan sköta sitt rum lite bättre än vad hon gör nu. Annars brukar hon ha typ golvet under sängen som en papperskorg, men det kan hon inte ha nu för det kommer jag se med en gång isåfall ;))
så nu får hon bannemig ha det så som jag har möblerat tills hon klarar av att sköta sitt rum!
Var ute och skulle boka tvättid men där var inte ledigt förrän på Fredagmorgon..Hmm...Lisette får ta det då tänkte jag, men så kom grannen in för en stund sen och sa att han hade tvättat klart och jag kunde fortsätta utnyttja tiden om jag ville :)) SÅ KLART ATT JAG VILLE...tvätten hänger långt utanför tunnan här hemma, så jo jag tackade och tog emot, så nu får jag upptvättat 4 maskiner i alla fall.
Halv 7 ska jag köra och hämta Denise på praktikplatsen och det ska bli kul att höra hur det har varit idag :) Igår hade hon ju en massa att berätta, bl.a att hon för första gången har sett en döende människa. När hon berättar så verkar det som att hon trivs och tycker det är kul och det glädjer mig att höra att hon är positivt inställd!!

Idag börjar en ny serie som jag ska följa och nu ser jag bara fram emot det!

KASSLERGRYTABlev en god kasslergryta till middag idag och den var väldigt lättlagad oxå och passar nog lika bra vare sig med ris,potatis eller som jag hade pasta.
Detta behövs till 5-6 pers

ca 900-1 kg kassler
300 gram färska champinjoner
3 paprikor i olika färger
1 1/2 dl riven ost
5 dl grädde
1 1/2 dl chilisås
margarin att bryna i
svartpeppar
(salt behövs inte eftersom kasslern oftast är salt:

Gör så här:

strimla kasslern i stavar
skiva chamminjonerna
och strimla paprikorna i mindre bitar
Bryn upp kassler och svamp och låt det brynas i ca 10 min
blanda sen ner paprikorna och låt dom bryna med.
Häll i osten,chilisåsen och grädden och låt alltsammans koka upp och puttra på svag värme
Krydda med svartpeppar.

MUMS
Denise lär väl inte bli så glad eftersom här är svamp i, hon gillar inte svamp alls..men hon får helt enkelt pilla bort det då.
Ska bli kul att höra hur det har gått för henne när hon kommer hem, man har ju tänkt på henne hela dagen och hon ringde mig när hon hade middagsrast hemmifrån sin mormor, och man hörde på rösten att hon verkade trivas :)) så jag hoppas verkligen att det kommer hålla i sig, hon ska ju ändå vara där i 5 hela veckor!!
Just nu är hon hemma hos pojkvännen, men jag sa att hon skulle vara hemma klockan 8.

Imorgon är jag ledig och då ska jag försöka sova ut, Denise börjar inte förrän klockan 12 så hon behöver inte åka hemmifrån förrän vid 11 tiden!
ska bli skönt att få sova tills man vaknar.

sen får vi se vad dagen har att erbjuda!

nu ska jag bara ta och kolla lite tv!

my first time for this dinner!Min lasagne blev väl hyffsat bra, har ju smakat godare förstås men helt klart godkänd ändå! :)
Det beror väl lite på hur man kryddar färsen antar jag? men för att vara FÖRSTA GÅNGEN så var den som sagt ok.
Helgen har varit sådär, åkte till jobb i Lördagsmorsse men mådde fruktansvärt illa och kräktes..så vi fick ringa in en vikarie och jag fick åka hem och lägga mig.
sov ända till klockan 2 och sen satt jag bara och kollade dumburken heeeela långa lördagen.
Idag har jag mått som vanligt och gick till jobb idag och det har gått bra.
När jag kom hem så körde jag och Denise och kollade in vart hon ska praktisera på danska vägen och jag förklarade bussarna för henne.
Finns det möjlighet så kommer jag ju att köra henne imorgonbitti och även hämta henne när hon slutar lite senare.
Jag hoppas att det kommer gå bra för henne på denna praktikplatsen :) och själv tycker hon att det ska bli spännande! ....HOPPAS BARA DET HÅLLER I SIG!!

nu ska jag bara ta och *Hålla kväll* och bara slappa!