Nu har jag gjort det!!!

HAHA....fyyy faaan...Nu har jag gjort en sak som jag har gått och funderat på länge och viiipppsss...idag så bara blev det så som jag har tänkt en längre tid..haha...va fan..att jag ALDRIG kan lära mig tänka lite innan jag bara bestämmer mig!!
Innerst inne är jag nog en väldigt impulsiv person? har kommit på mig själv massor av gånger att jag t ex kan prata först och tänka efteråt och då kan det lixom handla om att man ev sårar mer än vad man gör nytta...men för stunden som jag pratar så låter det bra...sen när jag väl tänkt efter så kan det vara rena katastrofen det där som jag har sagt just för den stunden!
Mmm..likadant idag då...nu har jag gått och tänkt på en sak ganska länge...vägt för och nackdelar mot varandra och utan att jag ens har -VÄGT- så blev  det på det ena sättet ändå,trots att jag kanske kommer att ångra ihjäl mig!??
HAHA...jag stör mig på mig själv att jag har detta bettendet!!
Min hjärna skulle behöva en rejäl omgång tvätt i mellan åt.
 
jaja..nu har jag gjort det och nu är det försent att ångra sig, jag hoppas bara att det lixom bara inte är bortkastat!
 
 
YRPANNA!!

goderkväller...

......På er!
Idag har dagen varit som den brukar här hemma, underbart väder på jobb och man riktigt njöt ute i solen men tyvärr så blir det ju mörkt alldeles för snabbt kan jag tycka!, man blir ju bara såååå trött när det blir mörkt ute :) men man kanske kommer förbi det där oxå så småningom? Just nu längtar jag bara efter att det ska bli Torsdag så jag får min lediga dag för att sticka till Emporia, vill verkligen gå och flukta runt där ett par timmar! :) men den som väntar på nåt gott väntar ju aldrig för länge sägs det?!!
Idag har jag gjort lövbiff till middag, bara stekte dom rätt upp och ner utan en massa krussiduller..pommes och bea till det..MUMS..men åt bara liiiiiite! var inte hungrig alls!
Denise och Erik är hemma hos honom idag, Hmm...känns konstigt eftersom de annars ALLTID är här hemma..jag saknar dom när dom inte är här och samtidigt är det skönt att inte ha dom hemma, eftersom de oftast stökar ner..men igår hade dom varit jätteduktiga på att göra fint här hemma <3 så då var det kul att komma hem! :)
 
Ikväll börjar där en ny serie som jag bara måste kolla in, får se om det är något att följa? handlar om storstadskvinnor här i sverige, typ som hollywoodfruarna?!! haha...EN skandalserie med andra ord!! :))
snart kan man inte hålla reda på alla serier man vill se!, men dom jag försöker följa är
 
: ensam mamma söker

: Bonde söker fru
 
:efterlyst
 
: hollywoodfruar
 
: ja och idag blir det då den nya serien
 
Phuuuu....snacka om jobbigt att hålla reda på alla programen!! haha..
 
MEN SÅ HÄR SER EN ÄKTA OXIETJEJ UT I ALLA FALL ;))
 
Mmm...nåt i den stilen!! ;)
 

Dags att ta nya tag!

Ojj, jag har visst inte varit inne och skrivit här på evigheter, men jag har väl inte riktigt känt mig inspirerad eller haft lust? så kan det ju bli ibland :)
Det har ju hänt en del sen sist, saknaden av Felix är fortfarande stor, men det känns mer och mer som man kan hantera det bättre för varje dag som går, fast förra veckan kom alla känslor tillbaka igen och det var superjobbigt just den kvällen! Det var när jag hämtade hem honom från djursjukhuset, alla tårarna började flöda igen och det var RIKTIGT JOBBIGT! men...en otroligt fin urna och nu är jag bara glad över att ha honom hemma och närvarande..för jag vet inom mig att han någonstans finns med oss här hemma!
 
Här kommer Felle på ett eller annat vis ALLTID vara med oss!
 
Här hemma är allt sig likt, inga större förändringar där inte, och mina drömmar blir mer och mer påtagliga!
 
I helgen som har varit hade vi wilma här hemma, Lisette passade henne från fredag till Lördag och jag i min tur hade henne från Lördag till Söndag, härliga unge!! <3
Hon växer och knakar så det slår gnistror om henne och hon blir bara charmigare och charmigare för varje gång man träffar henne :) en riktig liten solstråle trots att hon kan visa lite envishet mellan varven...haha..kanske lik sin farmor? ;)
 
Älskar henne verkligen!!
 
Några nya spännande maträtter har jag inte heller gjort..Nää..vet ni vad!!! JAG TROR JAG MÅSTE TA OCH SKÄRPA MIG NU ALLTSÅ!! haha..men som sagt, livet går upp och ner och för tillfället har jag väl varit nere i en svacka där ingenting har kännts roligt!
Men nu har jag en rolig sak att se fram emot, och det är att få besöka Emporia på Torsdag när jag är ledig, kommer att ta bussen dit och bara gå och njuta och titta på allt! kanske handla något roligt oxå :) Ev kanske t om ta en liten fika i min ensamhet och bara sitta och spana in folk! ;)
 
Nu ska jag däremot gå och ta mig ett varmt bad, för nu känns det att hösten har kommit på allvar, Brrrr,,,,riktigt kallt har det varit idag!
 
See ya