nya secondhandskor ;)

Mötet med Denises lärare gick lika bra som jag förväntade mig :) blev glad och stolt!  första mötet som man verkligen bara har fått höra positiva saker om henne, Även om hon ligger back med nåt ämne ännu så sa dom att hon har gjort stora framsteg i allt! BÅde vad gäller frånvaron och ansvaret och läxläsning, så IDAG var det med glädje man kunde gå därifrån :) skönt även för Denise men hon är ju själv medveten om vad hon har gjort för att ta tag i sin skolsituation och jag har oxå sett hur mycket hon verkligen försöker.
Hoppas nu bara att hon fortsätter i samma anda resten av tvåan? men det tror jag nog att hon kommer göra, för nu eftersom hon fick så fin kritik så blir hon än mer sporrad kan jag tänka mig!
Efter mötet var det meningen att jag skulle köra till Outlet men det blev till Emmaus på kirseberg istället ;) där gick jag och tittade i ca 1 1/2 timme och jag hittade faktist *något*  haha..
Bl.a en svart fin tunika, en scarfs, en jättesöt jeansjacka till Wilma och ett par supersnygga skor som jag föll pladask för ;) och inte nog med det, dom var supersköna oxå!
 
sååå himmla fina och såå himmla sköna :) så personen som haft dom innan mig har nog typ samma fötter som mig,haha...
 
Dom var lixom inte ens slitna, så nu kan jag slita dom själv med glädje ;)
 
Nu blir det lite tv resten av kvällen