kalas

Idag är det en viktig dag ;) det är inte mindre än Wilmas 2 årsdag! ♥
Tänk vad fort det har gått, tyckte inte det var för så länge se hon fyllde 1 :)
roligare ju äldre hon blir för nu fattar hom lite mer än när hon blev 1 och hon kommer nog lysa upp som en sol när vi kommer hem för att gratta henne :)
Håller på att fixa mig nu och sen är det dags att bege sig till Landskrona.
till lilla
 
2-åringen

what to do?

Har gått här hemma och städat och kollat min soffa mer än en gång, jag har sån lust att köpa nytt överdrag till den. Även om jag gillar min vita soffa så herregud..man blir trött på att tvätta den om och om igen, för minsta lilla fläck på den stör mig något vansinigt.
Nu när Jeppe var här med wilma så satt dom och åt godis till en film och ja både jeppe och Wilma somnade ju och vem av dom som hade chocklad på sina fingrar vet jag inte...men jag såg ju chockladfläckar på soffan på morgonen där dom låg...Grrrrrr....JAG ÄR JU SÅ RÄDD OM DEN!!! men just nu fruktansvärt trött på att alltid behöva hålla koll!
Var och en skulle ju egentligen ta eget ansvar för att t ex inte sätta sig med smutsiga byxor, eller dra upp smutsiga fötter i den, men det är lixom bara JAG som har koll på det där!
Det är bara det att jag vet inte vilken färg jag isåfall vill ha? Mörkgrå kanske? ja man kan ju ha en nu när det börjar bli höst och sen kan man byta tillbaka till den vita när det börjar bli vår och sommar igen :)
Dom har många fina på ikea men jag har beslutsångest!
Och bytar man nu soffärg så kanske man måste byta färg på matta, krukor, kuddar och hela kittet och då ser jag lixom bara pengarna fladdra förbi!
 
suck!!!
 
 

Festival och Vildsvin

Ucsh..nu börjar man känna av lite lätt panik i kroppen, nu är ju semestern slut för denna gången och nu dröjer det väl ett tag innan man har sem igen :(  det är så mycket som jag vill ha gjort oxå innan jag börjar jobba på Tisdag,, ja jag börjar ju min jobbevecka med en ledig dag så det känns ju ändå ganska så skönt, sen är jag ju ledig på Fredag igen.
Helgen har varit bra i alla fall, Jeppe har ju varit här med wilma ända till idag på morgonen så man har haft full rulle med henne ;)
Igår tog jag och Jeppe en tur upp till Festivalen, men my good så mycket folk!!!
Det gick nästan inte att gå där med barnvagn och det var nästan mer jobbigt än roligt, vi fick i alla fall ätit varsen vildsvinskebab men bläääää...det kommer jag inte köpa fler gånger, jag tyckte att det smakade som ruttet kött medans jesper tyckte det var gott och försökte övertala mig att jag oxå skulle tycka det var gott eftersom han menade på att jag skulle *tänka vilt*  haha...jo jag försökte tänka vilt men det funkade ändå inte, det blev lixom inte godare för det :))  så nepp..det var en besvikelse!
Sen gick vi lite och skulle titta i stånden men det var nästintill omöjligt med allt folk, så till slut hamnade vi nere vid lilla Torg där vi satte oss och tog varsen öl!
 
 
Efter det gick vi så sakta upp mot centralen för att ta oss hem igen.
Nä jag tror att man ska gå på festivalen en vanlig vardag mitt på dagen, om man nu vill kolla lite på saker och sånt och utan barnvagn! :)
Så vi får se om jag kanske åker upp en dag med Denise efter att hon slutat skolan och jag jobb.
När vi sen kom hem så blev det bara slapp framför Tv:n och både jeppe och Wilma somnade :)