one more day left..

Nu ska jag bara jobba imorgon oxå, sen har jag äntligen lite ledighet framför mig..Tjoohoo..ska bli så skönt och jag har väl lite planer på att passa lilla Wilma ett par dagar, men nu hörde jag att hon är sjuk i kräksjukan :( så vi får se hur det blir med det?  Kanske hon friskar till sig under helgen? Hoppas det för jag hade tänkt ta med henne till Busfabriken i såfall.
På Lördag förmiddag ska jag träffa Eva, Caroline, Jayne, Petra och Annki och vi ska ta en liten fika på mormors bageri :) ska bli supertrevligt!
Sen på kvällen blir det middag hemma hos en granne, så jag slipper åtminstone laga middag den dagen, haha
Nu har jag nyss tonat håret och det blev väl ganska ok tycker jag :)
Ikväll blir det inte direkt någon middag utan bara korv med bröd men man blir ju mätt på det oxå :)
Jag ska upp och ta mig en varm ducsh nu för att sen ta och sätta mig och kolla in lite på dumburken ;)
 

Mit Favoritgodis

Mmm...jag har upptäckt nytt godis...lite nyttigare godis ;)
 
Himmla goda att knapra på om man är sugen på något och inte ett dugg socker innehåller dom ;)
Även goda på havregrynsgröten eller i grönsalladen.
 
Testa själv så får ni se :)

4 dagar kvar :)

Nu är helgen slut och jag med den känns det som, men nu ser jag fram emot min ledighet på 9 hela dagar, ska bli underbart skönt att koppla av allt vad jobb heter. Ska bara jobba 4 dagar denna veckan som kommer och sen är jag ledig till helgen och har tagit 5 dagars sem nästa vecka så samanlagt blir det ju 9 dagars fritt.;) har heller inget inplanerat utan jag tar dagarna som de kommer, och än en gång hoppas jag att det blir lite mildare väder och att all snö kan försvinna nån gång!!
Är så jäkla sur på vädret idag..trodde ju inte att det skulle snöa?  men nu tycks det bara komma mer och mer... :(
Jag vill så gärna snart se att smulan kan komma ut, hon blir så rastlös när hon bara är inomhus hela tiden, och inte bara det, hon blir tjock av att bara gå inne..har faktist lagt på hullet nu under vintern, men kanske är det åldern oxå? hon blir ju äldre hon oxå ;)
 
Men hon kommer säkert springa av sig till våren/sommaren
 
Idag efter jobb körde jag in till Jysk och handlade två fina kuddar till storarummet och billiga små handdukar, har så dåligt med små handdukar men idag köpte jag 8 st...ska nog in och handla fler så att man har hemma...kanske inte världens bästa kvalite men var får man handdukar för 4:50 ?? haha...
Nu ska jag sätta på en kopp te känner jag för och krypa upp i goa soffhörnet!