Måndag och svinkallt!

Jaaaa fy fabian så kallt det har varit idag, man vill ju inte gå ut ens..blåst har det gjort oxå och det verkar som om vintern har kommit på allvar :( inget kul alls för nu vill man ju lixom bara ha lite sol och lite värme omkring sig!
Och varför måste helgerna försvinna så förbaskat fort?  hade ju en ganska mysig helg här hemma helt själva.
Mr D var hos Jeppe i Landskrona, LIsette var ute med kompisar och lilla Denise var på sin praktikplats..så jag verkligen njöt i Lördags när jag gick här hemma och smuttade på ett glas..hehe..eller två!?
När sen det började bli mörkt så tyckte jag inte det var så mysigt längre ;) då ville jag bara att Denise och Eric skulle komma hem.
Det enda som jag tycker är jobbigt just nu är katten MAX som jag följt från nästan dag 1 då han försvann hemifrån pga en olyckshändelse..( innekatt egentligen )  och idag är det ganska exakt 14 dagar sen, jag känner så med hans matte Malin som startat upp en sida på FB som heter *hitta max*
Vet inte vad jag skulle ha gjort om det varit smulan som försvunnit??? ucsh...tror jag hade börjat gråta blod! och som Malin säger...det är Ovissheten som är så jobbig, känslan mellan hopp och förtvivlan och just idag kan jag känna förtvivlan eftersom det är så FÖRBANNAT KALLT UTE!!! :((( Stackars...stackars lilla Max där ute någonstans!
FInns ju tusentals andra katter som far illa just nu men Max har lixom etsat sig fast på hjärnhinnan..kan bara inte sluta tänka på honom och hans lilla förtvivlade matte!
Men ju längre tiden den går, destu mindre tror man att hon någonsin ska få honom tillbaka?! TYVÄRR så har man ju den maktlösa känslan av att något kan ha hänt honom? kanske är han rentav död?
UCSH HEMSKA TANKE!! men tanken finns ju där!
och som jag sa innan, det är ovissheten som tär...UNdrar hur länge man egentligen söker?
kanske alla dagar i hela sitt liv tills man får svar?
jag vet inte?
Min lilla smula gillar inte ens att gå ut nu när det är så kallt...så hon har gjort på lådan inomhus nu ett tag, (vilket hon egentligen inte alls gillar )
 
 ligger och trycker sig vid datan som ger lite värme ;)