uppe med tuppen

Vaknade med tuppen idag trots en ledig Fredag och kanske tur egentligen eftersom Denise verkade sova gott imorse, så jag fick kalla på henne ett par gånger, hon börjar ju klockan 7 och hon tar ju bussen till jobb så det är viktigt att hon kommer upp i tid.
Jag satte mig och betalade mina räkningar och man känner sig så nöjd när det är fixat för då vet hur mycket man har att röra sig med i månaden :) och jag kom fram till att jag även kommer överleva denna månaden..*L*
Nu har jag nyss ätit lite frukost och det gjorde sig gått för magen, den riktigt brummade här hemma för en stund sen ;) men nu är den mätt och belåten igen.
 
 LIte youghurt, ett lagom kokt ägg, ett knäcke med god ost som Denise kom hem med igår efter att hon varit i Helsingör och en grovmacka med korv och gurka på..gott...gott..
 
Egentligen känner jag inte för att göra något idag, men jag måste ta och dammsuga av här hemma eftersom Lånehunden Tarzan varit här hemma och han fäller en del, idag kommer i alla fall hans matte och husse hem från Thailand så det känns ändå skönt att slippa det där ansvaret med *bjässen* ja för han är riktigt stor, och som är ute efter MAT precis heeeela tiden ;) STora hundar är väl oftast mer matglada än små hundar!?
Visst saknar man Felix men jag skulle aldrig vilja ha en stor hund igen, dom tar lixom så mycket plats.
Nä jag får väl sätta fart lite nu.
 
på återseende
 

Fisk i Örtsås

Jag har varit sugen på fisk ett par dagar nu och det hade jag ju tänkt mig igår men då hade ju Denise köpt pytt i panna så jag fixade fisken idag istället och det blev den här
 

Kan väl inte säga att jag blev stormförtjust i den, mer hyffsat god..men nog inget som jag kommer längta tillbaka till.
Det var en snabblagad middag åtminstone och det är det bästa på vardagarna!
 
Jag använde mig av pangausfilleer och här är creme fraichen blandad med mixpåsen
 
 Tjaa...som sagt.....*sådär* i smaken
 
 
Nu ska jag gå och titta vad Denise och Eric har handlat i Helsingör?
Dom har varit över där idag med Erics mamma och har precis nu kommit hem.
 

pytt som luktar gris

Idag efter jobb körde jag som vanligt till Jägersro...haha..ja som min dotter LIsette säger..den där Jägersro är mitt andra hem typ...jag kan hela butiken innan och utan..haha..
jaja..så är det ju när man är på väg hem så tar man lixom första närmaste affär att handla i, såvida man inte vill handla på *dyra konsum* vilket man inte vill varje dag , utan bara i nödfall!
Egentligen vet jag inte riktigt vad jag var ute efter på jägersro för när jag väl kom dit så blev det lixom bara in i matbutiken, orkade inte gå och kolla på annat!
Jag köpte till dagens middag och lite annat smått och gått.
 
NÄr jag sen väl skulle gå till bilen så spöregnande det, men det var lixom bara till att ta tag i kassarna och springa i riktning mot bilen och yes...jag blev våt bara på den lilla biten. :)
Hemkommen blev jag lite besviken för då visade det sig att Denise hade köpt pytt i panna :(
Och jag som hade sett fram emot fisk idag...men..men...eftersom hon nu hade lagt ner lite själ på att handla hem själv så why not lixom?
Fast jag tycker att vissa sorters färdiga pytt i pannor smakar som gris luktar och detta hon köpt var en typiskt lukta gris pyttipanna!
Jag sa till henne att hon och ERic kan ju äta så tar jag flingor till middag idag oxå tar vi då fiskmiddagen imorgon ;)
sååå bra om man kan prata för sig utan att det låter konstigt! hahah...men nog undrade hon allt varför jag inte ville äta av hennes pytti panna? och jag berättade att jag har lite svårt för vissa pyttipannor ibland!
JA SPECIELLT DÅ OM DE SMAKAR SOM GRIS LUKTAR :)
 
Nu sitter jag bara och kopplar av och ska förbereda morgondagens lunchlåda...köpte nåt nytt idag som jag ska prova på. ÅTERKOMMER om det ;)
 
SPÖREGN UTANFÖR JEGERSRO!
 
SNABBT IN I BILEN MEN JAG HANNT BLI VÅT ÄNDÅ!