4 dagars...

Då var helgjobbet och Måndagen klar och jag är ledig imorgon, ska bli små skönt nu efter ett  4 dagars pass :)
Idag har det varit riktigt trist väder med regn och blåst och nu börjar man så smått längta efter April månad när vi sticker till Egypten, och veckan innan sticker Mr D till Tahiland med stefan och hans kompis Thomas, dom ska vara där en hel månad och även det känns skönt ...haha..
Jag har börjat titta efter bikini på olika sidor men jag har inte kunnat bestämma mig för vilken ännu, vill gärna ha lite andra fina sommarkläder oxå så får väl se vad jag kan hitta för något.
 
Imorgon ska jag precis bara vara hemma och mysa hela dagen, städa och pula här hemma, har även hittat fram en god middag som jag ska fixa.
 
Nu ska jag snart upp och kolla på lite film på Denises nya data som hon köpte igår.
 
ses imorgon
 
 

Raclette

Ja igår provade jag på Raclette för första gången i mitt liv,,,haha..Många vet säkert vad det är men detta var första gången för mig så det var tur att Lisette var med ;) 
Påminner mycket om foundy tycker jag, i alla fall så var det gott och lite pilligt om man säger så och mysigt att sitta ner tillsammans med detta, för ja man plockar ju inte fram det till sig själv precis :)
Lisette följde med hem efter jobb och vi körde och handlade lite ingredienser till racletten
ost, lövbiff och lite grönsaker och innan på morgonen hade jag ju tagit fram en påse kyckligfile.
 
vi hade pommes och mangosås/ beasås till
 
Här grillas det för kung och fosterland ;)
 
Riktigt mysigt!
 
Detta vill jag garanterat göra fler gånger :)
 
Idag har jag varit hemma hos mamma och NIsse och låtit dom lyssna av bandet från seansen, mamma gillade att lyssna eftersom hon oxå tror på det där övernaturliga.
Och det var trevligt att lyssna på bandet eftersom man hörde allt i ett annat perspektiv! Mycket missade man ju när man satt där som sen kommer fram när man lyssnar.
 
Idag har jag även gjort en sporadisk gryta som vi ska ha imorgon när STefan kommer hit, där blev så mycket kött över både kyckling och lövbiff så nu står det och puttrar på spisen :)
hoppas att det blir gott :)
 

Seans

Mmmm...igår var jag på Seans med LIsette, Carina och Carinas väninna Lotta.
Mycket intressant och tänkande.
Mycket som klaffade rätt i prick och en del som fick en att tänka efter lite mer på hur man är som människa etc..etc..
Jag jämförde denna gången med min första gång och jag måste säga att jag blev mycket mer nyfiken denna gången mot vad jag blev första gången jag var på Seans.
Bl.a så träffade det mitt i prick om att jag hade haft ont på en speciell punkt i ryggen och det var ju förra veckan...Hmmm...hon pekade på exakt samma ställe som jag känt av min smärta då!?
 
Hon pratde oxå om att min mormor var och besökte mig ibland och att hon då får för sig att gömma undan saker för mig!! HAHAHA...ja och det kan nog stämma, för jag vet inte hur många gånger jag har blivit rädd för mig själv när jag Tex ställt kaffekoppen på en viss plats..och sen när jag ska ha den igen så *vips* är den borta och står på ett annat ställe? Hmmm..
Hon nämde oxå namnen Eric, Victor och Stefan
Månader Juni, oktober och September
tal nr 9
Sjukdomar på hals ( tex jeppes knutor på halsen?)
Morfar, farfar svärfar? som gjorde slängpussar till mig?
tvillingar i fam och att fler tvillingar väntas.
och mycket ...mycket annat som verkligen stämde överens.
LIte skrämmande men ändå fruktansvärt intressant!
 
Längtar nästan redan tills nästa gång man går på något sånt här :)