blandade känslor

Mmm..idag har jag väldigt blandade känslor i kroppen, känns verkligen som ett avslut på allting, nu har D och jag absolut inget mer med varandra att göra förutom när det gäller barnen, men dom är ju stora så dom sköter ju lixom sitt.
Givetvis vill jag fortsätta bekantskap med D men om han vill är en annan femma?, bollen får ligga hos honom helt enkelt, märker väl av det ganska så snabbt om man inte hör något från honom, sista tiden har vi ju verkligen kommit bra överens men det har lixom mest varit om huset i oxie, och det har varit skönt att vi har kunnat prata som vuxna människor och att vi har varit överens om det mesta. 
Idag är allt klart vad det gäller Oxie så nu har vi lixom inget där att prata om.
Flera dagar i rad har jag haft tårar långt upp i ögonen...allting känns så konstigt!!
ensamt och konstigt, ändå vet jag att jag i oxie mest oxå var ensam fastän man var i ett förhållande.
Jag tror att det är framtiden man är rädd för och att det är den som känns så skrämande.
jaja,,man får väl se tiden an.
Idag fick jag oxå hyran för sept och oktober plus överlåtelseavgift och pantavgift så jag tog och betalade in det på en gång, skönt att ha det fixat.
Nu väntar jag bara på Denise ska komma hem, hon skulle köpa med sig nåt gott att äta så är en överraskning vad hon kommer hem med :)
 
 

Feliway

Tackar mina gudar att jag kom på det där med att köpa feliway till smulan nu när vi flyttade 😊det har fungerat jättebra med smulan och jag som var så orolig pga henne! 
Men än så länge verkar hon vara nöjd med tillvaron och hon sköter sina behov  på lådan precis som det ska vara!Nöjd matte
❤️

tvätt och cyckel

Idag står det tvätt på shemat och jag gillar tvättstugorna här nere, mycket fina är dom och gott om torkmöjligheter :) så det kan man verkligen inte klaga på.
Har nyligen varit ute med Nicko och det enda han är ute efter är att springa och jaga kaniner ;) helt omöjlig är han...glömmer typ att göra sina behov pga alla kaniner han ser!
Vi gick bort till torget för att köpa ett cyckellås, ska få låna D cyckel tills jag har köpt mig en ny, så det är ju snällt av honom, ska bli skönt att kunna cyckla till jobb och slippa behöva ta bilen vart man än ska.
Har ju som sagt nära till Mobilia oxå, tar nog inte merrän 10 min att cyckla dit :))
Hoppas bara att det är en lätt cyckel att cyckla på.
Denise fick en cyckel igår utav Erics föräldrar så jättesnällt av dom, så idag har hon cycklat till jobb :) får höra med henne sen hur det gick?
Nu ska jag dammsuga och sen fortsätta med tvätten!