Sovrummet klart..

Idag har jag haft en bra dag med Brossan här hemma och nu är tapeten och målningen klart, nu ska jag bara fixa lite småfix som tavlor, mattor, kuddar och lite sånt där smått 😊 Jag är verkligen supernöjd av mitt val över fondtapeten, detta är en typiskt sovrums tapet, visst den andra jag ville ha från början är oxå jättefin men jag tror kanske ändå att det hade blivit lite för mycket grått och svart, nu är det ju lite färg ihop med dom gråa väggarna! 
Ett vitt påslakansett tiöl och snygga gammelrosa kuddar blir pricken över i:et 😊
Här är Peter i full gång med att klistra upp tapeterna och det gick av bara farten när han väl började med dom! 
Nu är jag ledig imorgon och då sticker jag kanske ut och kollar lite inredning och sånt!
Imorse när jag vaknade så var där ett mess från R, som vanligt kräker han som fan på mig utan anledning, han är fan riktigt jävla korkad och jag förstår inte hur jag kunde fasta för honom så som jag gjorde, han är rent ut sagt elak och jag fattar inte varför han inte bara blockar mig när han har så mycket hat gentemot mig?
Jag brukar inte bli arg men idag blev jag så arg att jag skakade i händerna när jag skrev tillbaka till honom!
Sen har även D skrivit till mig, frågade om jag var körklar???
att han orkar hålla på?
 
jaja, nu är klockan mycket och jag ska sova och förhoppningen är att jag ska kunna sova ut imorgon, känns som jag verkligen behöver det!
 
❣❣❣ 
 

Så var helgen slut!

Trots jobb denna helgen så har dessa dagarna varit helt ok och tiden har rusat förbi! 
I fredags var jag och Lisette ute och shoppade lite, hon storhandlade typ och jag köpte mig en bukett tulpaner med mig hem, det är min favoritblomma, tycker dom är så himla fina! 
Igår var jag ute och år med mamma och Helen och det var trevligt, vi var på casa Mia, en italiensk resturang och de hade god mat, i alla fall det som jag beställde 😊
Jag sov över hemma hos mamma och nisse så idag när jag kom hem efter först en jobb dag och sen Ikea med Denise o Lisette så var det faktist skönt att komma in till sitt eget! 
Peter ringde mig när vi var på Ikea, och vi bestämde att han ska komma imorgon efter jobb för att måla och sätta upp min fondtapet! 
Ska bli kul, därefter får jag väl handla lite tavlor och annat så det unte ser så tomt ut på väggarna! 
Nu ska jag ta och tända upp lite ljus här hemma, älskar det här med värmeljus denna årstiden och där går många varje kväll 😊
I en fin kristallskål förvarar jag dom 😊

Nöjd

 
Jo jag känner mig så sjäkla nöjd och bra med mig själv idag! 
Har nyss kommit hem efter att varit ute och handlat, fått min första kopp kaffe nu äntligen, får hoppas på att värken i huvudet vill försvinna nu 😊
Köpt tapeter till min fondvägg i sovrummet, stod säkert En  timme där på rusta och kunde lixom inte bestämma mig, snurrade, kände, luktade och fantiserade om varenda en rulle kändes det som... Haha... Ja inte för att dom luktade så mycket, men jag har en förmåga att lukta och klämma på allt som jag vill köpa 😂
Till slut bestämde jag mig!! Och som sagt nu är jag supernöjd med mig själv och jag tror det kommer bli jättefint, eller rättare sagt jag VET att det kommer bli superb! 
Bild kommer senare 😌