Här sitter jag...

....och har det bra klockan 4 på morgonen!!! Ucsh ja, jag vaknade tio över 2 inatt och kände att jag hade stopp i mitt ena öra och det är jätteobehagligt när man inte kan höra mer än på ett öra! 
Men som tur är så har jag sett till så att jag alltid har revaför hemma eftersom jag vet att det är det ända som hjälper! 
sagt och gjort så asade jag mig upp och hällde lite sånt i örat, la mig på soffan en stund för att låta det verka men kunde inte koppla av, så det fick bli lite kaffe och jag satte mig för att bet mina räkningar,, som jag egentligen skulle ha gjort igår! 
Ca en timme senare så spolade jag örat och jag blev sååååå glad att det lossnade 😅
Sen hade jag lixom ingen ro att gå tillbaka till sängen igen, så nu sitter jag bara här i min soffa med måsaskrik utanför fönstret och ett levande ljus som luktar vanilj 😊
Det fick även bli lite frukost för jag var minsann hungrig 😂
Brukar jag aldrig vara annars så tidigt på morgonen! 
Nu har jag snart haft två veckors sem och vädret har mest varit skit... Men jag har i alla fall nåt att se fram emot och det är missarna som jag snart kommer få! 
Fick foto på Picasso igår av Josefin och han är ju bara så söt ❤️
Sen Kajsa träffade jag ju förra helgen och hon är lika söt hon 💕
Hoppas nu bara att dom kommer komma överens med varandra 😊 Men det tror jag nog eftersom dom är små bägge två! 
Nu ska jag ta och leta upp ett recept på köttfärslimpa som jag ska bjuda Peter o Annica på när dom kommer hit och hjälper mig att näta in balkongen! 
🌺🌺