så sömnigt

Ucsh jag har varit så sömnig och trött hela dagen, men kanske inte så konstigt med tanke på att jag låg och sov ända till klockan 12 idag..Huuu..Sen blir lixom hela resten av dagen konstig på något vis, man vaknar inte riktigt till liv när man sover så länge, men jag var bara sååå trött imorse när klockan ringde för att väcka Denise, det vräkte ner utanför fönstret och jag drog täcket över huvudet igen och somnade om.
Ibland är det faktist skönt att göra så :) men inte var dag förstås!!
När jag väl sen steg upp så tog jag felix på en lång runda och sen satte jag fart med att plocka undan här hemma, dammsög och torkade golven.
Nu vill jag snart ha mattor på golvet i köket, har inte haft det under hela sommaren eftersom man springer ut och in från trädgården och bara asar in en massa skrams från fötterna :) men nu börjar det ju snart bli höst och då vill man ha lite värme under fötterna när man går här hemma och trippar.
Kanske sticker jag till Ikea imorgon för att se om jag kan hitta nån snygg gångmatta!
Känner oxå för att handla kläder och skor så kanske blir det en tur till Mobilia oxå? eller in till stan kanske?
Nu ska jag i alla fall ta och värma upp lite ärtsoppa, finns en rulle i kylen som inte Mr D har ätit när vi varit borta, så lätt som en plätt att fixa till nu när man är så trött som jag är idag ;))