Beslutsångest!!

 
 
 
 
Idag har jag verkligen haft Beslutsångest, jag åkte ju till Mobilia efter att jag varit hemma och hämtat Denise efter jobb för att införskaffa en bikini till henne...visst hittade vi en söt fin bikini till henne, nästan så jag själv vill ha den ;) och den var superbillig 78 spänn för både trosa och bh på stadion,,,och ja sen ville ju jag fortsätta gå och kolla fina kläder..hittade en himla massa fint inne på vero moda som jag skulle kunna tänka mig och jag fick riktig sån där feeling ni vet....SKA JAG ELLER SKA JAG INTE!!! .....men hur det än var så fick jag lixom ingen ro i kroppen av att prova kläder eftersom Denise var stressad!!!  Jag sa det till henne men hon nekade men jag märkte det ganska snabbt för hon var inte alls intresserad av att gå och kolla kläder.(kollade hela tiden sin mobil och smsade)
Jäkla skitunge tänkte jag!!
Hon vill bara hem till Eric!!
SÅÅÅ japp...det blev att vi bara köpte bikinin till henne och ett par reashorts till mig..sen var det lika bra att köra hem!
Jag berättade för Denise att jag hade tyckt det var trist att handla med henne idag, jag hade ju sett fram emot att gå och kolla lite i alla affärerna, kanske ta en fika och sen fortsätta kolla..men NIX..
Nästa gång jag ska dit så sticker jag dit själv i lugn och ro och utan någon stress...såg ju så SJUKT mycket fina kläder och jag önskar just nu att jag var miljonär eller nåt!! hahaha..
 
Denna söta bikinin blev det till Denise!!
 

Datan upptagen

Ja min data är upptagen just nu av Denise som spelar Sims ;) och jag sitter ändå och passar ugnen, så lika bra att skriva via mobilen idag. Helgen har väl varit hyfsat bra, skit varmt att jobba igår bara men idag har det varit lite svalare. I fredags kom Danny hem med hela fotbollslaget, satt ute med dom en stund tills Lisette kom hem och då gick jag och la mig. Igår var jag helt slut på grund av det kvava vädret så då la jag mig bara på soffan och bara var lixom ;) orkade inte blanda mig med grannar som så vanligt satt på plats utanför!! Idag har det varit lättare för humöret att jobba tack vare att det var svalt, riktigt skönt faktist :) Nu har jag som sagt mat i ugnen och det ska bli gott för jag e hungrig nu!!