TjoooHoo...

......Eva hörde av sig och vi ska ses på stan imorgon, ska bli jätte..jättetrevligt att bara gå omkring och snacka och kolla i butiker och fika hela långa dagen ;)  Jag frågade henne ifall vi skulle ses på emporia eller i stan, men vi bestämde oss för stan eftersom det ska bli fint väder...mysigare att gå ute och prata då, sätta sig ner och käka en glass och bara prata...prata...PRATA!! haha...finns ju såååå många ställen man kan sätta sig vid för att ta en fika t ex eller bara sitta på en bänk och ta ett bloss och kolla in allt konstigt folk :)
Och eftersom vi redan ska träffas vid 11-12 så var jag nästan bara tvungen att gå in och tvätta håret ikväll...hatar lixom att stressa med det på morgonen ;)
Jag tror att vi har supermycket att berätta för varandra med tanke på att vi inte träffats själv på flera år så japp jag ser verkligen fram emot morgondagen....TjoooHOoo..
 
En annan sak som jag glömt att berätta ( eftersom jag så sällan skriver på min blogg såklart) Är att jag är så sjukt djävla stolt över min dottra Denise!! ;) hon har verkligen tagit sig fram när det gäller skolan och det får mig bara att känna stolthet och ett lyckande i framgång när det gäller uppfostran...menar såååå många gånger som hon såg att man blev besviken på kvartsamtalen eftersom hon aldrig berättade fulla sanningen...så kom det istället som ett slag på käften att höra hur dåligt hon skötte både läxor och lektioner!
NUUUU DÄREMOT!!
Myy good! på en vecka har hon jobbat ikapp så att hon nu är garanterat G i ämnen som vi aldrig trodde var möjligt och däribland matten och svanskan :))  jag är sååå glad för hennes skull och eftersom hon märker det så tycker hon givetvis att det är kul att kämpa vidare!
Man ska inte köpa sina barn med presenter men just nu vill jag faktist överraska henne med en liten present för att visa att jag verkligen är stolt över henne!, ska se imorgon om jag kan hitta något speciellt till henne?!
 

Myser...

Sitter ute i trädgården och riktigt njuter av väder och vind, precis ringt min kära kusin Eva för att bestämma träff imorgon, men ingen svarar 😢hoppas verkligen att hon hör av sig för nu har man sett fram emot det.
Underbar kväll är det idag och det bästa av allt är att dom lovat fint hela helgen och på lördag ska jag ju hem till min kompis Eva som nyss flyttat till radhus och hon vill ju bjuda på grillat ;)
Ihh.. Nu luktar det t om nyklippt gräs vilket jag bara ÄLSKAR :) ja jag älskar hela sommaren när det är fint väder som ikväll.

WilmaHelg ;)

Helgen har varit helt underbar!!
Jeppe kom ju hit med lilla Wilma i fredags och jag har fått rå om henne hela helgen och det har varit såå mysigt!
ganska fint väder har det ju oxå varit och då är det genast mycket bättre eftersom man kan vara ute med henne.
Lilla ♥ebarnet..hon börjar bli stor nu och pratar på i sin egna takt..tjatat och tjatat på henne om *farmor* men det är mest mamma hela tiden ;) 
Det enda som jag är lite ledsen för är att jag fick höra att jeppe och becky ska gå ifrån varandra!! Ucsh..det hade man aldrig väntat sig och nu är man ju mest rädd för hur det kommer bli med Wilma?
Vi alla har ju sagt åt jeppe att han ska begära delad vårdnad och det tänker han såklart göra och jag kan bara hoppas att becky tar sitt förnuft till fånga och gå med på det, för wilmas skull och ja för allas skull!
inte lätt för någon av dom just nu, men att beröva den ena partnern vårdnaden tycker jag är hemskt!
att ha henne varsen vecka är den perfekta lösningen, vi får väl se hur det kommer bli? kanske det bara är ett förhastat beslut och kanske de blir tillsammans igen?
 
JAJA,,,helgen har varit bra bortsett från att jag tappade bort mina nycklar i fredags :( både hemnycklarna och mina båda bilnycklar...ja dum som jag var så hade jag ju även reservnyckeln på samma knippa...Ghaaaaaaaaaaa....blir sååå arg på mig själv ibland!
Men jag får ju avvakta ett par dagar och se om man ev kan få tillbaka dom, kanske en vänlig själ har lämnat in dom??  kanske min bil är försvunnen från Nydala imorgon?? ucsh...hemska tanke!!
Ok..här kommer lite bilder från helgen i alla fall :)
 
en lycklig farmor!
 
en goswilma som myser med ostbollar ;)
 
leker med cyckeln, men vågar inte sitta på den ;)
 
gräver i sand...ehhh....stenlådan ;)
 
Myser med pappa ♥
 
Ny morgon och nya bus ;)
 
I folkets park med farmor och pappa
 
en liten fegis som inte vågade göra så mycket i folkets park :)
 
Till slut vågade hon i alla fall smaka på spunnet socker ..haha..
 
Det som man älskade när man själv var barn och ville ha så fort man kom till ett Tivoli...men bläää....så sött och sliskigt det var, fattar inte idag hur man kunde tycka att det var så gott?
 
Ja jag är helnöjd med min lediga helg, nu önskar jag bara att jag kan få tillbaka mina nycklar?
uppdatering om det senare i veckan ;)
Nu blir det täcke och kudde..man är trött efter en hel helg med lilla barnbarnet ;)