packning på g

Sitter här och knaprar på två knäckebröd..haha..ja inte på båda samtidigt såklart utan ett i taget, gör nog susen för lilla magen som verkligen skrek efter mat, ibland glömmer  man bort att äta och det har blivit ofta på sista tiden, man har ingen riktig aptit? men det är väl efter allt som man går igenom just nu!?
Jaja, idag har både jag och Denise fått lite gjort här hemma, vi har packat, jag i köket och hon i sitt rum, så nu känns det väldigt tomt och det ekar lite här hemma.
Har ringt banken oxå och fått satt in restrerande belopp som jag var skyldig så nu är jag glad att allt sånt är fixat :))
Fattar knappt att det är nästa vecka som jag flyttar, känns både skönt, vemodigt, oroligt, nervöst och toppen på en och samma gång, det är så mycket känslor som är inblandade och jag har gång på gång frågat mig själv
**är det värt allt Annette?**
OCH
varje gång säger det en röst till mig
**JA ANNETTE, ALLT KOMMER BLI SÅ MYCKET BÄTTRE MEN FRAMFÖRALLT LUGNARE**
Som jag nämnt innan, känns tungt så länge man går här hemma,  man märker av allt så himmla tydligt, hur man blir behandlad och HUR jag HAR blivit behandlad i såååå många herrans år, för nog har mina tankar kretsat mycket tillbaka i tiden, i princip ända sen jeppe var liten har jag varit blåögd och naiv inför mig själv, förlåtit gång på gång efter gång med lovorden om att inget ska få hända fler gånger!
Och ändå.....samma misstag om och om igen!
Tills för den där kvällen för några månader sen när Denise och Eric kom på vad han sysslade med där ute i sin verkstad med älskarinnan? (medan jag själv satt och kollade tv här inne på soffan)
Det var då det sa PANG BOM för mig och ÄNTLIGEN fick jag upp ögonen och tog mitt sunda förnuft till fånga och gjorde slag i saken och kontaktade en mäklare. 
 
ja sen har det ju bara rullat på...än det ena än det andra har man fått nys om och det har gjort mig så fruktansvärt illamående så jo...det ska bli UNDERBART att äntligen få lämna Oxie bakom sig!
Få lov att påbörja ett nytt kapitel i livet.
Ett kapitel där jag bara kommer leva för mig själv, mina barn och mitt barnbarn, kanske så småningom en ny kärlek men det är absolut inget som jag strävar efter eller har bråttom med, utan det får helt enkelt komma när det kommer!
 
Nähepp...nu är det nog snart dags att knyta sig ;) en jubbedag imorgon oxå och packning på kvällen igen *Phuuuu*  ;))
 
 ♥

Kycklinglever

Idag var jag på Lenas begravning med mamma och Stefan, och det var känsligt när man såg alla hennes barn gråta 😞
T om Tony fick tårar i ögonen och han har tydligen inte gråtit en enda gång sen hon gick bort! Han har nog svårt för att visa känslor?!
Gjorde en kycklinglevergryta när jag kom hem som vi nyss smakat, ja jag och Eric i alla fall 😊
Denise kör med sina ägg, och D har väl gått hem till sin älskarinna Pia misstänker jag!  Han hinner ju aldrig mer än hem här, sen poff är han borta igen! Jäkla tur jag slipper sånt liv snart för det retar mig!
Jaja..kycklinglevern var sådär gott, ingen wow upplevelse direkt men gick absolut att äta 🐤

Nästa gång får man prova nåt annat recept! 
Nu ska jag precis bara sätta mig och vara lat lite 👍
💋

Söndag

Helgen har varit bra, jag och Peter åkte upp till Jesper och Wilma i Lördags förmiddag, vädret var toppen så vi satt ute i hans trädgård och snackade.
Jag följde med wilma till lekplatsen och hon är bara såå himmla go just nu, det var verkligen kul att umgås med henne, och hon snackar hela hela tiden :)
Jesper gjorde fyllda oxfärsbiffar och det var gott :) yammi.. liiiiite för stora kanske men gott ändå.
Vi tog oss oxå en liten promenad i Landskrona stad och där hamnade vi på ett ställe som hette kungsträdgården och där satte vi oss och tog en öl och wilma fick glass.
Nu har jag oxå skickat iväg mina lånepapper och jag fattar knappt att det är mindre än två veckor tills jag får mina nycklar till mitt nya hem :)) så dj underbart.
Det ända jag är orolig över nu är hur det kommer att gå med lilla smulan? Ucsh..vill helst inte tänka på det! Men det får bära eller brista, får försöka gå ut med henne i koppel eller nåt?
Ta en dag i taget med henne helt enkelt!