utom kontroll

Mmm...min mage idag har spelat mig ett spratt, jag har varit dödligt orolig i den hela dagen och knappt hunnit på dass emellanåt ....haha...skitjobbigt har det varit och det fortsatte när jag kom hem och började städa...
mage...mage...mage...djävla mage!
HOppas det är bättre imorgon för inget kul att gå ut och jobba när man hela tiden känner att man måste uppsöka en toalett ;)
 
Annars mår jag ganska prima idag..igår var en annan dag då jag fick upp känslor som egentligen INTE finns där, men det var väl mer det att jag kände mig kränkt? (och jag blev ledsen utan anledning)
Idag däremot ser jag bara så fruktansvärt mycket fram emot att äntligen få  bli FRI!
Få ta hand om mig själv och dottern
slippa höra att jag *aldrig gör något* Vilket jag alltid gjort... haha..
 
Ibland har man inte hunnit hem förrän man ställt sig vid spisen, plus att man börjat plocka och dona och damsuga mm...mm...
men vill man bara se det som man själv gör? ja då är det enkelt att klandra ner på andra!
ska bli sååååååååå skönt att slippa dessa klagomål!
Hoppas bara att allt klaffar!!
lite orolig är jag allt men det tillhör väl?
 

Ont i magen !

Har sådan konstig onthet i min mage av allt som händer just nu, Vill inte gå in på närmare detaljer, det får komma sen allt eftersom, men just nu känns allt bara jobbigt och konstigt och jag försöker att vänja mig vid tanken.
vänder och vrider på positivt och negativt, om jag gör rätt eller fel?
Men det slutar oftast med det positiva och det rätta ( vilket är skönt ) men ändå lixom.....det är ett stort steg att ta!!
ETT ENORMT STEG ATT TA!
 
Just nu har jag bara en olustig känsla av att det är jag som är boven i dramat ( vilket det inte är ) men det känns som om allting hänger på just mig och mitt val! och jag hatar, verkligen HATAR att göra människor illa!
Samtidigt MÅSTE Jag börja tänka på mig själv, så beslutet jag har fattat nu tror jag ändå gör mig gott i slutänden!
 
Det är det som är jobbigt
man vet hur man har det men man vet inte hur man får det!